2020-10-05 08:06:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Egy találkozás a mai napon új irányba vezetheti az életét

Napi horoszkóp október 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Hallgasson a megérzéseire: előnyös fordulat következhet be az életében, ha ma jól dönt egy kényes kérdésben. Ez némi felelősséggel járhat, és az előnyöket sem azonnal élvezheti. De legyen türelmes: ami késik, nem múlik.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Új barátságra, sőt akár szerelemre is számíthatnak a magányos Bikák a mai napon. A bolygók most felnyithatják a szemét, végre meglátja azt, akit már régóta keres.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az Ikrekbe lép. A kíváncsiság jó tulajdonság is lehet, ha jóra használja. Még az sem baj, ha mások életében vájkál: ha ez a szakmája, vagy kifejezetten megkérik erre. Az öncélú pletykálkodástól, vagy kéretlen beleszólástól azonban óvakodjon!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy találkozás a mai napon új irányba vezetheti az életét. Csak arra vigyázzon, hogy ha ez egy új munka, vagy kötelesség, akkor nehogy túlterhelje magát. Jó időbeosztással még sokat könnyíthet magán.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kellemetlen helyzetbe kerülhet, és sajnos félig-meddig ön is az okozója ennek. Valakit sikerült az ellenségévé tennie, és most minden eszközt megragadhat, hogy önnek ártson. Hitesse el vele, hogy már másként érez.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az Ikrekbe lép. Ne szólj szám, nem fáj fejem… - a mai napon nagyon is igaz lehet önre nézve ez a mondás. Talán szándéktalanul és észrevétlenül, de olyasmit kotyoghat el avatatlan fülek előtt, amiről jobb volna hallgatnia. Inkább ne szóljon.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nehéz napra számíthat, és sajnos nem is elsősorban a munkahelyén. A párja akarja kérdőre vonni, lehet, hogy némileg jogos is a felvetés. Legyen határozott, de mérlegeljen is! Az igazság a kettő között van.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön a szokásosnál is türelmetlenebb, de ezzel ma épp az ellenkezőjét érheti el: még kevésbé támogatják az elképzelését. Harag és sürgetés helyett próbálkozzon a meggyőzés és inspirálás finomabb eszközeivel.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold az Ikrekbe lép. Kétségekkel teli a napja: nem érzi biztosan, vajon alkalmas-e a feladatra, amit magára vállalt, amivel megbízták. A legjobb ellenszere a kétségek eloszlatásának, ha belevág, időközben úgyis eldől a dolog. Meg fog lepődni!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma nehéz lehet önnel kijönni, különösen a munkahelyén. Ha teheti inkább egyedül dolgozzon. Olyan koncepciói vannak, amit nem várhat el másoktól, hogy azonnal magukévá tegyék. Az idő majd önt igazolja, várja ki!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Munkahelyén úgy tűnik, megakadtak a dolgok. Ha úgy látja, hogy semmi esélye arra, hogy tovább lépjen, fejlődjön, akkor ideje kicsit körülnéznie máshol. Ha nem ön teszi meg az első lépést, akkor lehet, hogy a sors fogja kényszeríteni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy barátja kérheti ma a segítségét egy meglehetősen kényes ügyben. Vigyázzon, hogy csak annyira ártsa bele magát, amennyiben még nem lépi túl a pártatlan kívülálló státuszát. Ha tovább megy, megégetheti magát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: